Hirdetés

Battlefield Hardline - rendhagyó fegyvert hoz az utolsó DLC

|

A megszokott bővítmények mellett egy igazán különleges fegyverrel is gazdagabbak lesznek azok a Battlefield Hardline játékosok, akik beszerzik a Betrayal DLC-t.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Battlefield Hardline jelenlegi tervek szerint utolsó, szám szerint ötödik DLC-je, a Betrayal. Az új csomag nem csak pályákkal és lőfegyverekkel egészíti ki a játékot, hanem egy igazán különleges tárgy, az Inquisition Sword is elérhetővé válik. Bizony, a zsaruk és a bűnözők ezután kardozni fognak.

Battlefield Hardline: Betrayal négy új pályát tartalmaz majd. Ezek a beszédes Alcatraz, Cemetery, Chinatown (ez látható az alábbi képen) és Thin Ice neveket kapták. Az utolsó DLC hét új fegyverrel bővíti a játékosok arzenálját, valamint két jármű és pár testreszabhatósági opció is megnyílik a Betrayal vásárlóinak. A legérdekesebb újdonság azonban mindenképpen az egyetlen suhintással ölni képes kard, az Inquisition Sword.

Teljesen egyértelmű, hogy a fegyver a Dragon Age: Inquisitionből költözött át ebbe a játékba. Azt mindenki döntse el maga, hogy ez mókás húzás, vagy teljesen értelmetlen dolog. Az mindenesetre biztos, hogy nem csak a valamikor márciusban érkező Battlefield Hardline: Betrayal vásárlói örülhetnek a jövőben, ugyanis a DLC érkezésével egy időben az alapjáték is kap egy méretes frissítést. Ennek köszönhetően pedig tizenegy új fegyver kerül a Hardline-ba.

Nektek mi a véleményetek az utolsó Battlefield Hardline DLC-ről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)