Hirdetés

Battlefield: Hardline - jutalmat kapnak a visszatérők

|

Aki játszott a Battlefield Bad Company 2-vel, a Battlefield 3-mal vagy a Battlefield 4-gyel, és a Hardline-ra is befizet, különleges ajándékot kap.

Hirdetés

Hétmillió játékos próbálta ki a Battlefield Hardline-t a nemrégiben lezajlott nyílt béta időszak alatt, néhányan pozitív, mások negatív élményekkel távoztak.

A legtöbb Battlefield-veterán egyszerűen konstatálta, hogy igen, ez is Battlefield, csak kicsit más, van ami hiányzik, van ami új, és épp emiatt nem tudják eldönteni, hogy megéri-e nekik a teljes árú beruházást. Az Electronic Arts egy csomaggal, a Veteran's Packkel próbálja őket bátorítani, melynek tartalma egy exkluzív Veteran's Patch felvarró, valamint egy-egy 200%-os, 30 percig aktív Objective Boost és Teamplay Boost. Nyilván emiatt nem sokan rohannak előrendelni, de szép gesztus ez a kiadó részéről. Mindenki, akinek Origin fiókján a Bad Company 2, a BF3 vagy a BF4 szerepel, a Hardline aktiválásakor automatikusan megkapja a csomagot, sőt ha később veszi meg a korábbi részeket, szintén jár a jutalom. Csak a Hardline legyen meg, az a lényeg.
 

A Battlefield sorozat következő része pontosan egy hónap múlva, március 19-étől próbál meggyőzni minket. Meglátjuk, hogy sikerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)