Hirdetés

Battlefield Hardline - ismerős lesz a Betrayal DLC egyik térképe (videó)

|

A Battlefield Hardline következő DLC-je, a Betrayal feltámasztja a Battlefield 3 egyik legnépszerűbb pályáját, a Grand Bazaart. Már van videónk is hozzá.

Hirdetés

Már nem kell hozzá sok, hogy megjelenjen a Battlefield Hardline utolsónak tervezett, szám szerint ötödik bővítménye, a Betrayal, amely négy új pályával, hét új fegyverrel (köztük egy különleges karddal), két járművel és néhány testreszabási lehetőséggel bővíti ki az alapjátékot, viszont nem mindegyik térkép vadonatúj, akad közöttük egy feldolgozás is. 

A Battlefield 3 esetében a játékosok egyik kedvence a Grand Bazaar volt, amit a Battlefield Hardline-t fejlesztő Visceral Games a Betrayal keretén belül remake-elt, így a négy pálya egyikeként (a másik három az Alcatraz, a Cemetery és a Thin Ice) megkapjuk a Chinatown-t. Az alábbi, kulisszák mögötti videóban a készítők mesélnek a Chinatown elkészítéséről és a Grand Bazaarral való kapcsolatról: 

A Battlefield Hardline Betrayal DLC-je a tervek szerint valamikor márciusban jelenik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)