Hirdetés

Battlefield Heroes - Capture the Flag Mode trailer

|

Eleddig is sok mókában lehetett része azoknak, akik a Battlefield Heroes-t kipróbálták, azonban most itt van még egy ok a további mókázásra.

Hirdetés

A Battlefield Heroes igazi talány számomra, persze én nem vagyok egy nagy FPS hívő. Sokan szidják, sokan megunták már, mégis köszöni, jól van, virágzik és fejlődik töretlenül.

Most például egy új játékmód, a Capture the Flag került bele a Battlefield Heroesba - erről a módról már jó ideje folyt a pletyka, azonban mostantól kezdve lehet a szerencsétlen zászlóvivőre vadászni, illetve igyekezni megvédeni. Erről az örömteli eseményről egy videó s készüt, így tekintsük meg:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)