Hirdetés

Battlefield Heroes - Extraordinary Heroes trailer

|

Ma már bármerre nézek, ott minimum egy-két szuperhős van. Így lesz ez a jövőben a Battlefield Heroes esetében is.

Hirdetés

Gondolom a készítők napok óta egy északi faházba bezárkózva ülhettek, nagyon fázhattak, mert nem tudtak kitalálni semmit, miközben a farkasok üvöltöttek, a jegesmedvék pedig az ajtót kaparták.

Ekkor az egyik éhes és fázós Battlefield Heroes fejlesztőnek eszébejutott a tuti - tegyünk a játékba szuperhősöket! Lett is egyből meleg, dáridó, a pizzafutár is előkerült vagy 50 kővé fagyott pizzával, sőt a hősök is megérkeznek a Battlefield Heroesba, méghozzá valamikor a nyár folyamán. Természetesen az általam vázolt szituáció csupán a képzelet műve, biztos nagyon gondos céges döntés előzte meg a szuperhősök Battlefield Heroesos integrálását. S hogy miért mertem ennyire szubjektív lenni? Mert nekem nem tetszik. Pont.

Biztos van, akinek igen, azoknak azt kívánom, élvezzék nagyon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)