Hirdetés

Egy rajongócsapatnak hála feltámadhat a Battlefield Heroes

|

A Revive csapata éppen azon dolgozik, hogy visszahozza a jobb sorsa érdemes lövöldét.

Hirdetés

A Battlefield Heroes egy nagyon hangulatos és végtelenül szórakoztató ingyenesen játszható lövölde volt, amit sajnos a F2P modell rosszabbik verziója már jóval azelőtt élvezhetetlenné tett, mielőtt az EA lelőtte volna a szervereit.

Hirdetés

A pénzügyi dolgokat leszámítva viszont a BFH tényleg egy különleges élmény volt, és éppen ezért most nagy erőkkel dolgozik azon a Revive, hogy újraélessze. Már játékmenet anyag is van a teszt változatból:

Hogy mikor lesz játszható a nagy publikum számára, az rejtély, de reméljük, nem hal be félúton a projekt. Kicsit jobban bízunk a Revive-ban, mint a többi fan megoldásban, mivel a srácok már tető alá hoztak egy Battlefield 2 és egy Battlefield 2142 szervert is. Reméljük ez is sikerülni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)