Hirdetés

Battlefield Heroes Flash - 60 másodperces tréning

|

A lengyelországi Battlefield Heroes rajongói oldal egyik oszlopos tagja hangulatfokozóként elkészítette a multimóka rövid flash verzióját.

Hirdetés

Rajzfilmszerű grafikájával és ingyenes játékmenetével számtalan rajongót szerzett magának a Battlefield Heroes. Jelenleg bétatesztelése zajlik, amennyiben tesztelésre feljogosító kulcsot kívánnunk beszerezni, úgy érdemes ellátogatni hivatalos oldalára és feliratkozni. Mielőtt beállnánk a kígyózó sorokba igénylőlapunkat lobogtatva csiszoljunk reflexeinken a Játéközön.hu ajánlatában megtalálható Battlefield Heroes Flash alkotás segítségével. Megálmodói természetesen hűek maradtak „nagytestvére" látványvilágához, színes környezetben lövöldözhetünk a fedezékek mögül előbukkanó ellenséges katonákra és tisztekre. Olykor-olykor egy repülőgép is elhúz a távolban, melynek kilövéséért kereken tíz pontot kapunk. A tisztekért öt, míg a besorozott földmunkásokért egyetlen pontot kapunk. Célunk minél magasabb pontszámot elérni meghatározott időintervallum, egészen pontosan hatvan másodperc alatt. Könnyed csipás pötyögtetés, pontszámokat kérjük bedobni a közösbe.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)