Hirdetés

Battlefield Heroes - Harmadik születésnap és új tartalmak

|

Sokan nem kedvelik, ennek ellenére úgy néz ki, hogy jól megy a bolt - a Battlefield Heroes három éves lett!

Hirdetés

A három éves játéknak a hivatalos eredmények alapján több, mint 12 millió hűséges játékosa van, akik minden bizonnyal nagyon fognak örülni a friss tartalmaknak, a továbbfejlesztett fícsöröknek és az ingyenes ajándékoknak.  

Az új térkép a Fortress Frenzy, amely egy kis szigeten játszódik, amelyről a mindkét oldalon található hat-hat hídon lehet kimenni. A születésnap tiszteletére a küldetésrendszert is továbbfejlesztették, hogy több lehetőség legyen Valor pontok és tapasztalati pontok szerzésére. Bekerült a játékba a kincsesláda, amely véletlenszerűen jelenik meg egy-egy ellenség megölése után. 

Akik június 25 és július 1 között lépnek be a Battlefield Heroesba két ingyenes party-packet kapnak - Egy royalistát és egy nemzetit. A csomagok tartalma: Battlefield Heroes szülinapi póló, triciklis emote, amely három napig tart és Kincsesláda kulcs. Az ajándékokat a hivatalos Battlefield Heroes oldalon lehet megkapni. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)