Hirdetés

Battlefield Heroes Karácsony

|

Igen, még az olyan játékokban is megtartják a szeretet ünnepét, mint a Battlefield Heroes, ahol halomra kell lőni egymást.

Hirdetés

Lesz is egyből karácsonyi hangulat, az egyenruhára télapó-satyi nő, a puska helyett, pedig kandiscukor bot kerül a kézbe.

Szóval és tettel a Battlefield Heroes saját adventi kalendáriumot indított, amely minden nap új tárgyakat hoz az item shopba. Emellett minden foglalkozás kap szkópot (alias távcső) és minden decemberben elköltött pénzből támogatást nyújtanak majd a Child's Play alapnak. Azt hiszem, mindezek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy békés szeretetben gyilkolhassa mindenki le a másikat a Battlefield Heroesban - karácsonykor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)