Hirdetés

Battlefield: Heroes - Nincsenek konzolos verziók

|

A korábban felmerült pletykák ellenére a Battlefield: Heroes nem teszi tiszteletét Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokon.

Hirdetés

Pontatlannak bizonyultak a múlt héten felmerült Battlefield Heroes pletykák, a GOONL!NE állításai szerint a mikrotranzakciós modellre és beépített reklámokra építkező ingyenes multiplayer lövölde asztali rendszerek mellett PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra is megjelent volna.

Beszámolójukat az Electronic Arts sajtóoldalán megjelent információkra alapozták. Az internetes oldal értesüléseit a DICE vezető producere, Ben Cousins hivatalos közleményben cáfolta. Cousins megerősítette az asztali rendszerek kizárólagosságát, valamint elmondta, hogy a Battlefield Heroes olyan játékelemekkel és sajátosságokkal rendelkezik, melyeket kifejezetten a személyi számítógépekhez igazítottak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)