Hirdetés

Battlefield Heroes - Nyári meglepetés

|

Nyáron újabb epizóddal bővül a Battlefield széria, mely megújult külleme mellett főként ingyenességével fog hódítani.

Hirdetés

Félreértés ne essék, nem a Battlefield 3-ról van szó. A Heroes, mint az a Games for Windows magazin következő számának címlapján is látható, a Team Fortress 2 által is követett, rajzfilmszerű kültakarót öltött. A fejlesztők elmondása szerint az integrált összehasonlító rendszernek köszönhetően azonos képességű játékosokat ereszt majd egymásnak. Vagyis elviekben semmi esély arra, hogy a kezdők kedvét néhány perc alatt elvegye a játéktól egy-két rosszindulatú veterán.
A fejlesztést a DICE stockholm-i főhadiszállásán végzi ugyanaz a csapat, mely a Battlefield 1942, s a Battlefield 2 révén már számtalan órányi szórakozást nyújtott a rajongóknak.
A Battlefield Heroes az EA kísérleti stádiumban lévő, új üzleti modelljének egyik első fecskéje, mely ingyen letölthető és használható játékokat takar, melyek főként reklámok és pénzért megvásárolható extra tartalmak formájában termelnek bevételt.

Már elindult a hivatalos oldal is, melyet itt érhettek el.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)