Hirdetés

Battlefield Heroes - Rajt két térképpel

|

Az Electronic Arts kísérleti jelleggel szándékozik a nyár folyamán útjára bocsátani a Battlefield széria vadhajtását.

Hirdetés

A Gamasutra stábjának adott interjút Ben Cousins a játék senior producere, amelyben az elhangzottak közül mindenképpen kiemelkedik, hogy a teljesen ingyenes játék kezdéskor mindössze két térképpel szolgál majd a játékosoknak. Azonnal megindult a spekuláció, hogy a csúnya EA biztos úgy akar majd pénzt keresni egy ingyenes játékkal, hogy az új térképeket csak pénzért cserébe lehet majd letölteni. Cousins úr mindezt határozottan cáfolja blogbejegyzésében. Nem tervezik áruba bocsátani a Battlefield Heroes térképeit, hiszen eleve abban a tudatban, s az ehhez illő üzleti modell keretében tervezték a Team Fortress 2 grafikai stílusát ihletforrásként használó alkotást, hogy a játékosok túlnyomó többsége egyetlen fillért sem adna ki szórakozásának ezen formájára. Megnyugtatásul közölte továbbá, hogy a start után akár hetekkel meg is érkezhetnek az új térképek. A közösség folyamatos visszajelzése alapján építenek majd be újabb és újabb tartalmakat.

Battlefield Heroes - 4. kép Battlefield Heroes - 5. kép




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)