Hirdetés

Battlefield Heroes - Újraindul a béta, még ma

|

Hosszabb pihentetés után újraindul az ingyenes Battlefield Heroes meghívásos rendszerben működő bétatesztje.

Hirdetés

Az Electronic Arts jó lóra tett, amikor felvásárolta a DICE csapatát. Azóta persze minden lehetséges módon feji aranytojást tojó tyúkját. (pardon a képzavar miatt) De hát ki ne szeretné fialtatni a befektetését?
Az üzlet mellett előfordul, hogy a játékosok is azt kapják, amire vágynak, mint például az első részről lemaradt PC-s játékosok egy Battlefield: Bad Company 2-t. Illetve érkezik a Frostbite motorral megtámogatott Battlefield: 1943, ami a csendes-óceáni hadszíntérre kalauzol, no meg jelen hír tárgya, ami egyszerre izgalmas, szórakoztató és még ingyenes is. Ha a háromból egyik sem nyeri el tetszésünket, akkor eleve nem nekünk találták ki a szériát.

bfheroes02.jpg


A mikrotranzakciós (csak a nem feltétlenül létfontosságú extrákért kell fizetni) Battlefield Heroes tavaly nyáron jelent volna meg, ám a fontosabb projektek árnyékában szép lassan elhúzódott a fejlesztés. A bétateszt első fázisát tavaly év végén lezárták, az eltelt időben pedig a visszajelzések alapján finomítgatták a játékot. Hogy milyen eredménnyel tették mindezt, azt elvileg már ma kipróbálhatjátok. Ugye nem felejtettetek el kulcsot kérni?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)