Hirdetés

Battlefield Heroes: Vampires vs. Werewolves trailer

|

Nappal Seaside körül folyik a szokásos tevékenység - mindenki szétlő mindenkit. Repülők búgnak, tankok zúgnak, gépágyúk kerepelnek. Ámde eljön az éjszaka...

Hirdetés

A Battlefield Heroesban egy új esemény történik - jönnek a vámpírok és a vérfarkasok.

Az éjszaka leszáll a Battlefield Heroes mindhárom térképén - s mit hoz magával? Csendet? Dehogy... vámpírokat és vérfarkasokat - s persze még több mikrotranzakciót.

Bárki harcolhat ezeknek a kreatúráknak az oldalán, de ha magunk is vámpírrá vagy vérfarkassá szeretnénk válni, akkor bizony meg kell vásárolni a játék boltjában a megfelelő "ruházatot". A két kosztüm 8,64 dolcsiba kerül - amennyiben egyszerre vesszük őket egy bundle-ban (azaz összescsomagolva), akkor a kettő együtt 12,86 dolcsiba kerül és még kapunk speciális emote-ot és egy exklúzív támadást is melléjük.

Sajnos a Valor pontokat erre a célra nem lehet használni s bár a Battlefield Heroes változatlanul ingyenes, aki nem fizet, az sosem lehet majd vámpírral vagy vérfarkassal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)