Hirdetés

Battlefield Heroes - Victory Village trailer

|

A nyára tervezett ingyenes játék sajnálatos módon csúszkál még egy darabig, de legalább új videóval boldogítanak minket.

Hirdetés

Az EA DICE kísérleti jellegű (üzleti modell szempontjából) multiplayer TPS-e igazság szerint már csak címében emlékeztet a Battlefield sorozatra. A Team Fortress 2 által ihletett külső megjelenéshez a korábbi epizódoknál mókásabb, könnyedebb játékmenet párosul, amit igyekeznek úgy kiegyensúlyozni, hogy mind a kezdők, mind a gyakorlott játékosok számára szórakoztatónak bizonyuljon.



A Royal Army és a National Army kötelékébe tartozó Commando, Soldier, Gunner kasztok nem csak gyalogosan törhetnek borsot az ellenség orra alá. Messerschmitt, Spitfire (repülők), Kübelwagen, Jeep (felderítő gépjárművek), továbbá Panzer IV és Sherman (tankok) által ihletett közlekedési eszközökkel is bántalmazhatják egymást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)