Hirdetés

Battlefield Heroes - Videóteszt

|

Az EA és a svéd Dice egy új üzleti modellel és a kissé koppintás szagú Battlefield: Heroes-al veszi be az ingyen netjáték kapuit

Hirdetés

A virtuális lőfegyverek és a féktelen online ökörködés szerelmesei bizonyára örömmel értesültek róla anno, hogy a Battlefield franchise-t jegyző EA és DICE az ingyenesség merész üzleti modellje alapján egy lazább hangvételű, inkább viccesre és szórakoztatóra hangolt internetes csatateret készít, Battlefield: Heroes néven. Nos, akik voltak oly szerencsések, hogy a novemberben beszüntetett első bétateszt alatt kipróbálták a már akkor is élvezetes játékot, azok tudják, hogy a végén, könnyen a Team Fortress 2 babérjait is megnyirbálhatja majd. Ez persze csak a végleges start után fog kiderülni, s nagyban számít még, hogy az EA mégis hogy kíván bevételt generálni a játékból. Júniusi archív GSTV videóban ZeroCool és Duncan tart egy rövid beszámolót a Battlefield: Heroes-ról, miután ha kedvet kaptál és még nem jelentkeztél korábban bétára, ne szalaszd el az újból kínálkozó lehetőséget!

 

battelfieldheroes.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)