Hirdetés

Új kezelőfelületet kapnak a Battlefield játékok

|

A Battlefield 4, a Hardline és a Battlefield 1 is teljesen új kezelőfelülettel bővül, melyekkel egy kicsit kényelmesebb lesz majd a csatározás.

Hirdetés

A DICE csapata jelenleg a Battlefield 1 hegesztésével tölti a mindennapjait, de a legújabb frissítésből a már megjelent játékok rajongói sem fognak kimaradni, hiszen a következő update a Battlefield 4 és a Hardline kezelőfelületét is újjá varázsolja majd.

A DICE egy blogbejegyzésben osztotta meg, hogy milyen változásokra számíthatunk az új kezelőfelületeket illetően. Az egyik legfontosabb újítás, hogy Squadokat hozhatunk létre már azelőtt, hogy belépnénk egy játékba, tehát összeállhatunk a haverokkal és együtt léphetünk be meccsekbe. Egy másik nagy újdonság a "recommendation engine", melynek segítségével a játékosok ajánlhatnak új pályákat és játékmódokat.

Az új kezelőfelület béta változatát a BF4-esek egy kis csoportja már most tesztelheti, a Hardline játékosok pedig egy kicsit később csaphatnak majd le rá.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)