Hirdetés

Leghamarabb jövőre kaphatunk új Battlefieldet

|

Az Electronic Arts mesélt egy kicsit a jövőbeli pénzügyi terveiről, ebből pedig az tűnik ki, hogy az éppen aktuális Battlefield játékokat frissítgetik még egy ideig.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a DICE a Battlefield V következő fejezetét, ami a Salomon-szigetekre kísér el bennünket. Az EA ügyvezető igazgatójának nyilatkozatából az tűnik ki, hogy továbbra is a "játék mint szolgáltatás" modellt követik, így még jó pár hasonló kiegészítőre számíthatunk, mielőtt megjelenne egy új Battlefield epizód.

Hirdetés

Blake Jorgensen bejelentésében az áll, hogy a széria következő darabja legkorábban a 2022-es pénzügyi éveben, azaz 2021 április 1. és 2022 március 31. között jelenhet meg. Igen valószínű tehát, hogy a jövő évi őszi játék dömpinget erősíti majd a cím, ami azért is szerencsés, mivel addigra már bőven a fejlesztők rendelkezésére állnak a következő generációs konzolok nyújtotta lehetőségek. 

Persze a köztes időben a DICE folytatja a Battlefield 1 és a Battlefield V támogatását, mivel az EA úgy gondolja, hogy ez a fajta üzleti modell egy sokkal stabilabb pénzügyi helyzetet teremt a stúdiónak, mivel így nem feltétlenül egy játék sikerétől vagy bukásától függnek (mivel az EA rendelkezésére áll a világ összes pénze, így mérsékelt az aggodalmunk a cég jólétét illetően). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)