Hirdetés

A következő Battlefield játékot már ne várjátok a jelenlegi konzolokra

|

A Battlefield fejlesztői azért is tűzték ki 2021-re a megjelenést, mert azt remélik, hogy addigra több játékos szerez be egy következő generációs konzolt.

Hirdetés

Júniusban érkezik az utolsó tartalmi frissítés a Battlefield V-höz, a DICE ezután minden erejét a 2022-es pénzügyi évre bejelentett új rész fejlesztésére fordítja. Most az Electronic Arts egy kicsit pontosított azon, hogy mikorra várhatjuk a következő felvonást a háborús franchise-ában, és azt is elárulta, hogy a játékot már csak a következő generáción élvezhetjük majd.

Hirdetés

A 2022-es pénzügyi év megtévesztően 2021. április elsején kezdődik, és 2022. március 31-ig tart, így viszonylag biztos tippként lőhettük be, hogy jövőre új Battlefieldet kapunk. Az EA most megerősítette, hogy valóban 2021-ben érkezik az új epizód, sőt azt is elárulták, hogy miért döntöttek úgy, hogy nem idén szállítják le.

"2020-ban előállni az új Battlefielddel, amikor az új konzolok felhasználóbázisa viszonylag kicsi, nem lenne igazságos azzal a potenciállal szemben, ami a címben rejlik; ez volt az egyik ok, amiért '22-es pénzügyi évre csúsztattuk."

Elmondták, hogy az epizód nagyban épít az új generációs konzolok nyújtotta innovációkra, így valamelyest érthető, hogy kivárnak, amíg szélesebb körben elterjednek az új gépek. 

Csalódottak vagytok a döntés miatt, vagy inkább a fejlődést várjátok a szériától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)