Hirdetés

Battlefield Play4Free bétakód mindenkinek

|

Próbáljátok ki még mások előtt az ingyenes Battlefield Play4Free-t!

Hirdetés

Két kézzel szórjuk a Battlefield Play4Free bétakódokat, jelentkezzetek értük bátran, egy hadseregnek való van belőlük raktáron. Szóljatok a haveroknak is, osszátok meg Facebookon.



A Battlefield Play4Free elsősorban azoknak a játékosoknak készült, akik szeretik ugyan a Battlefield sorozatot, ám túlságosan is komolytalannak találják a szintén ingyenes Battlefield Heroes-t.
A modern hadviselés szépségeinek emléket állító online multiplayer FPS-ben szintet léphetünk, vásárolhatunk a játék boltjában, sőt akár a játékmenetbe is belepiszkálhatunk az egyszerre akár 32 főt is megmozgató csaták előtt és közben.
Az Amerikai Egyesült Államok, illetve Oroszország reguláris hadseregébe jelentkezve már a regisztráció kezdetén személyre szabjuk bakánk kinézetét (bőrszín, hajszín, frizura, arcszőrzet).
A Battlefield 2-ből származó feljavított térképeken (mint pl.: Strike at Karkand) akár 16 különféle légi és szárazföldi hadviselésre tervezett eszköz (helikopterek, tankok, vadászgépek) szolgáltatásait vehetjük igénybe.



A korábbi Battlefield-játékokhoz hasonlóan a Battlefield Play4Free-re is jellemző a kasztrendszer. Assault (gépkarabély + társak ellátása lőszerrel), Medic (könnyű géppuska + társak gyógyítása), Engineer (géppisztoly, rakétavető + járművek javítása) és Recon (mesterlövészpuska + mozgásérzékelő) osztályok közül választhatjuk ki a kedvünkre valót. Sörétes puskát és dart gunt bárki cipelhet magával, nem függ a favorizált kaszttól.



Battlefield Play4Free bétakódot a következő linkre kattintva tudtok igényelni: https://www.gsplus.hu/battlefield-play4free-kod
Személyre szabott kódotokat természetesen arra az email címre is elküldjük, amelyiken a GSO-ra regisztráltatok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)