Hirdetés

Állítólag a Battlefield V lesz a következő, és az is megvan, mikor játszódik

|

Nyilván nem adhatja a DICE a Battlefield 2 nevet az új játéknak, de egyelőre a Battlefield V sem tűnik logikusnak.

Hirdetés

Nagyon egyszerű logika mentén lett Battlefield 1 a Battlefield 1: egyrészt a sorozat első része az 1942 volt, úgyhogy az 1-es számot még nem lőtték el, másrészt az első világháborúban játszódott, és a címmel ezt is ki akarta hangsúlyozni a DICE.

Hirdetés

A GamesBeat forrásai szerint az idei rész bár a második világháborúba utaztat minket, nem Battlefield 2 lesz, mivel az már foglalt. Ehelyett a csapat a Battlefield V mellett döntött, nem tudni, milyen megfontolásból. Még ha Vietnam lenne a helyszín... Bár így már azt sem zárhatjuk ki.

Ahogy többet tudunk, szólni fogunk nektek, addig is mondjátok el itt, mit tippeltek, milyen kort dolgoz fel a sorozat októberben megjelenő új része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)