Hirdetés

Battlefield V - mégsem kapunk 5v5-ös, kompetitív játékmódot

|

A DICE inkább másra szeretne fókuszálni, ezért nem készítik el a komolyabb versengésre kihegyezett módot.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a szorgos adatbányászok egy olyan játékmódra utaló nyomokat találtak, amelyben két ötfős csapat küzdött volna meg egymással, ráadásul kompetitív környezetben. Egy ideig valóban készült ilyen, de úgy tűnik, végül semmi sem lesz belőle.

Hirdetés

Ryan McArthur, a Battlefield V vezető producere a hivatalos oldalon erősítette meg, hogy a DICE beszüntette az 5v5-ös mód fejlesztését. Állítása szerint ez egy kemény döntés volt, de meg kellett hozniuk, mivel inkább a játék csiszolására, valamint az új tartalmak megalkotására szeretnének fókuszálni. A kompetitív móka törlésével gyorsabban tudják majd kiirtani a megmaradt bugokat, illetve elérni a kitűzött célokat.

Szerencsére azért nincs minden veszve, mivel a csapat tudja, hogy van egy kompetitív közössége is a Battlefield V-nek, így szeretnének segíteni, hogy a versengésre vágyó játékosoknak is jobb élményben lehessen részük. Nem tudni, hogy ez pontosan mit jelent, de a jelek szerint a DICE nem engedi el teljesen a témát, ami mindenképp bíztató jel.

Nektek hiányzik a kompetitív mód a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)