Hirdetés

Battlefield V - adatbányászok szerint egy kompetitív 5v5-ös mód is jön

|

Az új játékmód mellett rengeteg fegyver, felszerelés és egyéb extra került elő a fájlok közül.

Hirdetés

A Battlefield V fejlesztői a langymeleg fogadtatás ellenére is igyekeznek befejezni... vagyis bővíteni a játékot. Legutóbb a battle royale mód futott be, az adatbányászok szerint pedig hamarosan egy 5v5 módot fogunk kapni.

Hirdetés

A kliensben talált adatok alapján ez a játékmód a hardcore versengőknek készül, és külön ranglétrát is kap. A rangok rangsorolatlantól gyémántig mennek, utóbbi feltételezhetően a legmagasabb kitüntetés lesz. Több még be nem jelentett pálya is előkerült a fájlok közül, melyeken másfajta feladatokra számíthatunk majd, mint a nagyobb csatatereken.

Az adatbányászok összeszedték a teljes listát, amiben rengeteg még be nem mutatott felszerelés is van. Persze az, hogy valami szerepel a posztban, nem jelenti, hogy be is kerül a játékba, de azért egy részét feltételezhetően hamarosan láthatjuk majd élesben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)