Hirdetés

Battlefield V - az Airliftek nem loot boxok, tessék megjegyezni

|

A DICE igyekszik megnyugtatni a rajongókat, hogy ezek a jóságok technikailag nem számítanak loot boxnak.

Hirdetés

A közösség egy része kiakadt egy kicsit, mert a Battlefield V egyik kiadásához olyan extra dolgok járnak, amelyek eléggé hasonlítanak a sokak által utált, véletlenszerű cuccokat adó dobozkákra. Azonban nem erről van szó.

Hirdetés

A Battlefield V Deluxe Edition mellé jár 20 darab Airlift, amik igazából egyáltalán nincsenek hatással a játékmenetre, ugyanis csak kozmetikai cuccokat tartalmaznak, és a DICE választja ki, mi kerül ezekbe, ráadásul mindenki ugyanazt fogja kapni.

A stúdió ezt egy üzenetben volt kénytelen közölni a játékosokkal, mert elég sokan azt hitték, hogy ez csak egy új módszer arra, hogy a srácok valahogy mégis loot boxokat csempésszenek a játékba.

Szerintetek is problémás ez a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)