Hirdetés

Battlefield V - ingyenes pályával bővült a játék

|

Nem lesz ismeretlen azok számára, akik már játszottak az egyjátékos missziókkal.

Hirdetés

Az Electronic Arts az EA Play előadáson mutatta be, milyen ingyenes tartalmakra számíthatnak majd a Battlefield V játékosai a közeljövőben. Lesz mit csinálnunk, és már akár most is bevehetjük az egyik új területet.

Hirdetés

Az Al Sundan az Under No Flag fejezet Behind Enemy Lines című küldetésének adott helyet, a hatalmas sivatagi pályán bőven lesz alkalmunk különböző járművekkel is harcba vonulni. Egyelőre Team Deathmatch és Squad Conquest módokban lesz játszható, viszont várhatóan később további lehetőségekkel is fogja bővíteni a repertoárt a DICE.

A Defying the Odds szezon következő ingyenes mapje a görögországi Marita lesz, amely júliusban fog megjelenni, majd utána még három újabb helyre látogathatunk el. Vegyétek be az új helyszíneket, de csak miután megtaláltátok az új "fegyvert".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)