Hirdetés

Battlefield V - itt sem ússzuk meg battle royale mód nélkül?

|

A legfrissebb pletykák szerint a DICE sem akar lemaradni az aktuális trendről.

Hirdetés

Tegnap Paca külön véleménycikkben foglalkozott azzal, hogy mennyire tántoríthatja el a játékosokat az, ha tényleg kampány nélkül jelenik meg az új Call of Duty. Egyelőre nem tudjuk, hogy az elég valószínűnek tűnő híresztelések igazak-e ezzel kapcsolatban, de a legfrissebb információk szerint a nagy rivális is eljátszik éppen ezzel a gondolattal.

Hirdetés

A VentureBeat ugyanis arról számolt be, hogy egy "stúdióhoz közel álló, ám nevének elhallgatását kérő" forrás szerint a DICE jelenleg is teszteli a battle royal játékmódban rejlő lehetőségeket. Nem tudni, hogy ez a mód egyből bekerülne-e az idén érkező Battlefield V-be, vagy csak később válna elérhetővé DLC formájában. Még magáról a játékról sem tudunk túlzottan sokat, a legtöbb teória szerint a második világháborúba kalauzol el bennünket az új rész, de ez sem biztos. 

Teljesen megértem, ha mindenki heveny hidegrázást kap már attól, hogy lassan az összes játékba beleerőltetnek egy battle royale módot, de ha jobban belegondolunk, akkor pont a Battlefield sorozat esetében adja magát leginkább ez a lehetőség, hiszen a játék alapvetően is hatalmas pályákkal operál, míg mondjuk egy Call of Duty esetében a szűkebb játéktérhez szoktunk hozzá.

Nektek mi a véleményeteket? Kell az új Battlefieldbe a battle royale mód, vagy teljesen felesleges? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)