Hirdetés

Battlefield V - prémium fizetőeszközzel bővül a játék

|

Ezt az újfajta pénznemet többek között kozmetikai apróságokra és boosterekre költhetjük majd el.

Hirdetés

Már néhány hónapja elérhető a Battlefield V, de eddig még nem érkezett olyan játékbeli fizetőeszköz, amit valódi pénzért vásárolhatunk meg. Ez azonban nemsokára megváltozik, de a jelek szerint nem lesz nagy hatással a játékmenetre a dolog.

Hirdetés

A játékkal megszerezhető Company Coinnal már eddig is vásárolhattunk mindenfélét a játékban, azonban április 4-én, tehát holnap megérkezik ennek a prémium változata, a nem túl kreatív nevű Battlefield Currency. Ezért az apróságért már igazi pénzzel kell fizetnünk, és a különböző kozmetikai cuccok mellett Elite szetteket, valamint olyan boostereket vehetünk belőle, amelyekkel több XP-t szerezhetünk, vagy újabb jutalmakat oldhatunk fel a Chapter Reward rendszerben.

További részleteket és tudnivalókat itt találtok a Battlefield Currency működéséről.

Ti milyen játékbeli tartalomért fizetnétek valódi pénzzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)