Hirdetés

Battlefield V - újabb alfateszt lesz a jövő héten

|

Hamarosan még többen kipróbálhatják majd a DICE új alkotását.

Hirdetés

Idén ősszel érkezik a Battlefield sorozat legújabb darabja, ami a második világháborúba kalauzolja el a játékosokat. Egy alfateszt már lement, de a megjelenés előtt még egyszer kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Nemrég frissült az alfa felülete az Originen, és úgy tűnik, hogy augusztus 13-án már le lehet tölteni a fájlokat, 14-étől pedig indulhat a tesztelés. Ezúttal azt fogják majd nézni, hogy a fejlődés megfelelően működik-e, és a tapasztalatoknak megfelelően finomítják még a rendszert.

Nagyon rövid lesz, és csak azok léphetnek be, akik kapnak meghívót. Jelentkezni nem lehet, csak várni a meghívást azoknak, akik játszottak már Battlefield játékkal a múltban. Aki az első tesztkörbe bejutott, most is játszhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)