Hirdetés

Battlefield V - csak brit és német katonák lesznek elérhetőek az induláskor

|

Egyre több részletet tudtunk meg a BFV-ről, közte a Company rendszeréről és a Tides of War funkcióról.

Hirdetés

Ezúttal a DICE blogposztok sorozatával csepegtetni az infókat a Battlefield V-tel kapcsolatban. Ha így haladunk, az E3-ra szinte alig marad valami.

Hirdetés

A bejegyzésekben megerősítették, hogy a játék indulásakor csak két frakció, a brit és a német lesz elérhető. Ez persze a későbbiekben majd változni fog, és folyamatosan új tartalmat kapunk (Premium Pass és loot boxok nélkül), így ne ítéljünk első hallásra.

A Battlefield V-ben az úgynevezett The Company lesz a mi gyűjteményünk - ide tartoznak a katonák, a fegyverek, a járművek és a kiegészítők is. Itt tudunk változtatni a karaktereink nemén, rasszán, arcfestésén meg egy csomó minden máson. Fontos megjegyezni, hogy minden frakcióhoz külön Company tartozik, de mindegyik ugyanúgy fejleszthető multiplayer és a kooperatív Combined Arms módokban is.

Égető kérdés marad, hogy akkor most hogyan is bővül a játék? Nos, erről a Tides of War fog gondoskodni. Ennek keretein belül szezonok formájában kapunk új tartalmat, legyen az akár új hadsereg, térkép vagy tematikus kiegészítők. A szezonok párhavonta váltják egymást, egyedi eseményeken vehetünk részt és exkluzív dögcédulákat, festéseket, skineket gyűjthetünk, hogy bővítsük a "kompániánkat". Lesznek még több héten át tartó Grand Operation küldetések, különleges feladatok és egyéb időszakos események is.

A kasztokról is írtak a blogon - alkasztok is lesznek, amik különböző szituációkban még jobban teljesíthetnek egy alapkasztnál. A Support alatt elérhető lesz például az Engineer vagy a Machine Gunner, mindegyik egyedi fegyverekkel és eszközökkel.

Attól nem kell félnünk, hogy a DICE ne töltené meg tartalommal a játékot, és kicsit aggasztó ugyan, hogy az induláskor csak két nemzet seregei lesznek elérhetők, remélhetőleg a Tides of War szezonok kárpótolnak majd bennünket.

A Battlefield V október 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik az új in-game rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)