Hirdetés

Battlefield V - ezt jelenti a V a címben

|

A DICE végre elárulta, hogy miért Battlefield V lett az új játék címe.

Hirdetés

Mielőtt az Electronic Arts bemutatta a Battlefield V-öt és a trailer miatt megszületett Duncan véleménycikke, sokat találgattunk arról, hogy vajon mit jelenthet a V a címben.  

Hirdetés

A hivatalos Battlefield V Twitter egyik válaszából derült ki, hogy a játék címének betűje a "V for Victory" kifejezést, azaz Winston Churchill második világháborús kampányát jelképezi, ezért is választották a római számozást az 5-ös szám helyett. A jelet Churchill tette népszerűvé a szövetségesek körében, üzenve ezzel az embereknek (amit mellesleg bemutatott A legsötétebb óra című idei film). 

A Battlefield V megjelenése október 19-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Június 9-én este az EA Play-en várhatóan mindent megtudhatunk majd róla, ami eddig kimaradt és a játékmenetbe is belenézhetünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)