Hirdetés

Battlefield V - a fejlesztők meséltek a karakterosztályokról

|

A 4 osztályon belül specializálódhatunk is, hogy a lehető leginkább a játékstílusunkhoz igazíthassuk a kasztunkat.

Hirdetés

Még majdnem két hónap van hátra a Battlefield V megjelenéséig, amiből hiába volt több béta, még mindig nem láttunk mindent. És miközben a DICE programozói gőzerővel kalapálják a kódot, a dizájnerek a rajongókat nyugtatják, hogy minden rendben lesz a megjelenésre.

Hirdetés

Most például Danial Berlin dizájn rendező és Andreas Morell vezető producer tartott Reddit AMA-t, ahol a karakterosztályokról volt szó. Ebből kiderült, hogy a jelenleg elérhető Assault, Medic, Recon és Support osztályok mindegyike két szerepkört tölthet majd be. Az Assault lehet Light Infantry és Tank Buster, a Reconból csinálhatunk Snipert vagy Pathfindert, a Supportból Engineert vagy Machine Gunnert, a Medic pedig elmehet Field vagy Combat irányba.

A választható fegyverekre a specializációk nem lesznek hatással, de nyilván a passzív képességek miatt egy Machine Gunnerrel érdemes ilyen stukkerek közül választani. Játék közben folyamatosan válthatunk a kasztok között, és bár nem lesz külön Tanker / Pilot osztály, ha járművel indulunk harcba, magukat a harckocsikat testre szabhatjuk, ha a karakterünket nem is. A dizájnerek fontosnak tartották hagsúlyozni, hogy még mindig finoítgatják a rendszert, elképzelhető például, hogy az Engineer és a Medic a kis táskák helyett egész ládákat is le tudnak majd tenni, hogy több csapattársat kiszolgáljanak.

A november végi megjelenés közeledtével rengeteg minden kiderül még a Battlefield V kapcsán, mi pedig igyekszünk mindenről azonnal beszámolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)