Hirdetés

Battlefield V - végre jönnek a privát szerverek

|

Jövő héten bekerül a régóta várt funkció, amiről most minden fontos tudnivaló ki is derült.

Hirdetés

Sajnos a DICE fejlesztői többször is csalódást okoztak már a Battlefield V közösségének, hiszen nem egyszer előfordult, hogy egy beígért funkció csak később, vagy épp egyáltalán nem került be a játékba. Ezért is jó hír, hogy úgy tűnik, ezúttal sikerül leszállítani egy elég fontos apróságot.

Hirdetés

Jövő hét hétfőn, vagyis december 9-én érkezik meg a Battlefield V-be a Community Games nevű funkció, ami gyakorlatilag a privát szervereket jelenti. Ennek hála bárki saját játékot indíthat, olyan beállításokkal és pályákkal, amilyeneket csak szeretne. Ha a szervert nem védi jelszó, akkor rajta játszva ugyanúgy gyűjthetjük a soldier, weapon és vehicle XP-t, mint máshol, viszont a Tides of Waros teendőkkel és a Chapter Rank XP-vel nem haladhatunk ezeken a meccseken.

Egyelőre úgy tűnik, bárki ingyen megcsinálhatja majd saját szerverét, és a DICE jövőre újabb funkciókkal szeretné bővíteni a dolgot. Ezekről és a Community Games pontos működéséről itt olvashattok részletesebben.

Nektek hiányoztak a privát szerverek a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)