Hirdetés

Battlefield V - nem a DICE fejleszti a battle royale-t, lehet benne sem lesz a megjelenéskor

|

Kénytelenek voltak egy másik EA-s stúdióra bízni a munkát, de várhatóan így sem lesz kész időre

Hirdetés

Az EA hivatalosan bejelentette, hogy nem az alapjátékot fejlesztő DICE, hanem a leginkább a Burnout sorozattal nevet szerző Criterion Games készíti a Battlefield V battle royale részét, vagyis a Firestormot.

Hirdetés

Természetesen a DICE is besegít, de a Criterion számára sem ismeretlen a lövöldés terület, hiszen már a Star Wars: Battlefront 2-n is dolgozott a stúdió. Abban a játékban mondjuk főleg az űrcsatákkal és a járművekkel foglalkoztak a fejlesztők.

A Firestrormban a tervek szerint összesen 16 négyfős csapat, vagyis összesen 64 játékos vehet majd részt, és várhatóan rengeteg elérhető járművel lehet mozogni a térképen. Tankok is lesznek, és nem fogunk hiányt szenvedni a járművekkel vívott csatákból sem. Az EA kis küldetéseket, feladatokat is csempész a Firestromba - a Conquest módhoz hasonló rendszerben gondolkodnak, a jutalmak között pedig fegyverek, járművek és egyéb eszközök is szerepelnek. Várhatóan ezek a helyszínek elég népszerűek lesznek, így aki szereti a pörgős meccseket, az kiélheti magát a pontok közelében.

Az elhangzottak alapján egy egész egyedi ötletekkel feldobott battle royale-t fogunk kapni, kíváncsian várjuk, mit sikerül összeraknia a Criterionnak a DICE közreműködésével. A kérdés már csak az, hogy vajon mikor kezdhetünk el játszani, ugyanis eddig sem a Battlefield V leírásában, sem a Firestorm bármelyik promóciós anyagában nem szerepelt, hogy már a megjelenéskor elérhető lesz. Persze az sem, hogy csúszik, és nem akarunk rémhíreket kelteni, de hát láttunk már ilyet mindannyian.

Ti mit vártok a Battlefield V Firestorm módjától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)