Hirdetés

Battlefield V - videón az új, nyáron érkező pályák

|

Június végén indul a Defying the Odds nevű, negyedik fejezet, melynek keretében sorra kapunk majd új játéktereket.

Hirdetés

Az Electronic Arts egyelőre nem érzett rá igazán arra, hogy milyen a jó live service, de a Battlefield V-be folyamatosan, ütemesen érkeznek az új tartalmak, egymást követik a szezonok, és lassan elérjük azt a szintet, ahol már azt érezhetjük, hogy egy kész, teljes játékkal játszhatunk.

Hirdetés

Persze némileg szubjektív, hogy kinek honnantól számít teljesnek a Battlefield V, de a több mindig jobb. A június 27-én startoló Defying the Odds szezon során kapunk egy hatalmas, sivatagos pályát (Al Sundan), egy görögös hangulatút (Marita), illetve a Lofoten Islandst és a Provence-et, melyek viszonylag kis területre zárják össze a katonákat. Az októberben érkező Operation Underground egy metróalagútba terel majd minket.

Jönnek természetesen más tartalmak is. Az EA Play keretében fognak még többet elárulni, az itthoni idő szerint június 8-án 19:30-tól kezdődő stream alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)