Hirdetés

Battlefield V - a DICE nem hagyja szó nélkül a hangos kritikákat

|

A legújabb Battlefield bemutatója finoman szólva is megosztó lett, a hangos panaszokra reagált is a DICE vezetője.

Hirdetés

Szerdán leplezték le a várva várt Battlefield V-öt, az első trailer pedig hatalmas port kavart a rajongói körökben. 

Hirdetés

Rengetegen panaszkodtak és reklamáltak az újításokkal - főleg a női karakterekkel, művégtagokkal és a testreszabhatósággal - kapcsolatban, még a #NotMyBattlefield hashtag is elég népszerűvé vált a közösségi oldalakon.

A DICE feje, Oskar Gabrielson megtörte a csendet a fejlesztői oldalról, és Twitteren reagált a kritikus megjegyzésekre. Elég korrekten írt, az egész folyamot a linket követve olvashatjátok.

Lényegében megerősítette, hogy a női karakterek természetesen maradnak, és a számos testreszabhatási opció is, mert egyrészt szeretnék bemutatni, hogy mindenkire hatással volt a drámai háború, illetve az a cél, hogy a játékosok saját stílusuk szerint szerkesztett karakterrel játszhassanak. Szeretnék feszegetni a határokat, és új, izgalmas területeket felfedezni, mindamellett, hogy a játékuk inkluzív és diverzív legyen. Ez mind szép és jól hangzik, reméljük csupa jó dolog sül ki belőle.

Végül jelezte, hogy az EA PLAY keretein belül még jobban megismerhetjük a Battlefield V-öt, ahol a multiplayer élmény és a gameplay lesz a középpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)