Hirdetés

Battlefield V - addig jópofa, hogy a kezünket használjuk pisztolyként, amíg újra nem kell tölteni

|

A Battlefield V játékosai a napokban rátaláltak egy speciális fegyverre.

Hirdetés

A Battlefield játékok kapcsán az eddigi egyik legjobb ötlet a különleges újratöltési animációk bevezetése volt, amiket ritkán láthattunk, de akkor mindig boldogabbak lettünk egy kicsit. Ez most más, és vegyesek az érzéseink.

Hirdetés

Azt nem sikerült még kideríteni, hogy pontosan hogyan lehet megszerezni a speciális "fegyvert", de több youtuber videójában is az látható, ahogy egy doboz utasítására elmennek egy pontra, majd ott kiássák a homokból. 10-et sebez egy lövedék, mókás hangok hallatszanak tüzelésnél, és képregényes effektek jelennek meg, de ha kifogy a tár, véget ér a móka: nem azért, mert elveszítjük a lehetőséget, hogy fegyverként használjuk a kezünket, hanem azért mert olyan rettenetes csontropogás kíséretében történik az újratöltés, hogy összeszorul a gyomrunk. Nézzétek csak:

Egyelőre mindenki, aki ezt videóban dokumentálta, a Hamadán találta meg, de mindenki máshol. Próbáljátok ti is megkeresni, hátha sikerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)