Hirdetés

Battlefield V - Firestorm néven kereshetjük majd a battle royale módot

|

Jött egy vadonatúj videó, amelyből kiderült az is, hogy milyen lesz a népszerű játékmód a DICE lövöldéjében.

Hirdetés

Nem titok, hogy lesz battle royale a Battlefield V-ben, hiszen rengetegen rajonganak ezért a mókáért, de eddig még nem igazán tudtuk, hogy is fog működni ez a játékban. Most azonban befutottak az első részletek, és ezek alapján elég izgalmasnak ígérkezik a dolog.

Hirdetés

Egészen pontosan Firestorm lesz a battle royale mód neve a Battlefield V-ben, amely során összesen 16 négyfős csapat küzd majd meg egymással egy óriási harctéren. Természetesen szűkölő kör is lesz, ugyanis a folyamatosan zsugorodó játékteret egy óriási tűzfal fogja körbevenni, amelyen valószínűleg nem ajánlatos átgyalogolni.

Emellett még azt is megtudtuk, hogy a fegyverek és járművek mellett rombolható épületek is kerülnek a pályára, ami biztosan feldobja majd egy kicsit a meccseket.

Az alábbi videóból még többet megtudhattok a játékról, de ha csak a battle royale mód érdekel, akkor tekerjetek 1:06-hoz.

Hogy tetszik eddig a Battlefield V-féle battle royale?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)