Hirdetés

Battlefield V - nem lesz benne a battle royale mód megjelenéskor

|

Ha minden igaz, a DICE új játéka még idén megjelenik, de a közkedvelt játékmód csak később fog megérkezni.

Hirdetés

A Battlefield V sem marad battle royale nélkül, és korábban már ki is derült egy-két részlet a Firestorm névre hallgató mókáról. Azonban a jelek szerint csak hónapokkal a hivatalos megjelenés után kerül majd be a dolog a játékba.

Hirdetés

Felkerült az internetre egy roadmap, amiből kiderül, hogy milyen újdonságokra számíthatnak majd a rajongók a Battlefield V megjelenése után. Így pedig már az sem titok, hogy a Firestorm csak valamikor 2019 márciusában fog élesedni, szóval úgy tűnik, idén biztosan nem próbálhatjuk ki már a dolgot.

A battle royale módban egyébként összesen 64 játékos, négyfős csapatokban küzdhet majd meg egymással, a zsugorodó kör pedig egy óriási tűzfal lesz, ami elég látványosnak ígérkezik.

Ti várjátok már a Battlefield V megjelenését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)