Hirdetés

Battlefield V - kicsit több részletet is elárultak a battle royale módról

|

Az új játékmódot bemutató videó meglehetősen menő volt, de túl sok konkrétumot nem mesélt róla. A fejlesztők egy blogposztban pótolták ezt.

Hirdetés

Jövő héten már tényleg befut a Battlefield V battle royale módja, ami a bemutató trailere alapján meglehetősen látványos adaléka lesz az alapjátéknak. A tisztánlátás kedvéért a fejlesztők a hivatalos oldalon tisztázták azt is, hogy milyen feature-ökre számíthatunk.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a játékmódért felelős Criterion Games tényleg fel akarta dobni egy kicsit a műfajt, így több olyan extra is bekerült, amit más BR játékokban még nem láthattunk.

- A biztonságos zónát körülvevő tűzgyűrű folyamatosan, lassan nyeli el az egész pályát, így állandóan mozognunk kell majd
- A meccsek 64 fősek lesznek 16 csapattal
- Lesznek különböző páncélosok, többek között tankok és szállító járművek
- A csapatunkkal el kell foglalnunk majd különböző célpontokat a jobb loot reményében
- Ez lesz a valaha volt legnagyobb Battlefield pálya
- A környezet rombolható lesz
- A meccsek ugyanúgy kötődnek a BF profiljainkhoz, mint bármelyik másik játékmód

A fejlesztők a listás felsoroláson túl hozzátették, hogy a célpontok hasonlóan működnek majd, mint a Conquest módban. Egyes célpontok fix helyen vannak, mások véletlenszerűen bukkannak majd fel, de a lényeg minden esetben a pont elfoglalása és az ott elérhető magas szintű zsákmány megszerzése lesz.

A Battlefield V Firestorm módja március 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)