Hirdetés

Battlefield V - pusztítás és rombolás az új előzetesben

|

A gamescom alkalmából kiadott trailer azt sugallja, hogy a második világháború idejében minden robbanószerekből készült.

Hirdetés

Tegnap megígérte a DICE, hogy ma új Battlefield V videót nézhetünk meg, és ezen ígéretét beváltva kiadta a nagyjából két perces, gamescomos előzetest.

Hirdetés

A videóban a House of the Rising Sun feldolgozása szól, miközben minden robban, ég, lezuhan, és tankok szántják fel a tájat. Megtekinthetünk különböző fegyvereket, helyszíneket, és láthatjuk, mennyire - nem - számít, ki hogyan néz ki a csatatéren.

A gamescom 2018 a jövő héten kezdődik, természetesen az EA is képviselteti magát. Mi is ott leszünk, kipróbáljuk a játékot újra, és elmondjuk, mennyit változott az E3 óta, és milyen élményt ad alapjában véve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)