Hirdetés

Battlefield V - az egyik új mód csak később kerül be

|

A megjelenéskor még nem lesz teljes a Battlefield V.

Hirdetés

Egész biztos, hogy a DICE évekig bővíti majd a következő Battlefieldet, ahogy azt a BF4 és BF1 esetében is tette. Az is garantált, hogy a fejlesztők nem pihennek a megjelenés után.

Hirdetés

A játékkal együtt bejelentett Grand Operations mód, mely az Operations kibővített változata, október 19-én, a Battlefield V megjelenése napján még nem lesz a játék része. Egy mai blogposztban az áll, hogy nem sokkal a start után jön az első bevetés, és havonta kapunk majd újakat. Nem tudni, mennyit kell várni, de addig ha mással nem, az egyjátékos War Storykkal és a többi multis móddal (Airborne, Final Stand, Conquest, Breakthrough, Frontlines, Domination, Team Deathmatch) elleszünk.

A Battlefield V-be egyébként egy battle royale mód is kerül, ezt várhatóan augusztusban, a Gamescomon fogják leleplezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)