Hirdetés

Dzsungelharcot hoz a Battlefield V következő fejezete

|

Még ma kiderül minden, amit tudni érdemes az Into the Jungle című bővítményről.

Hirdetés

Tekintve, hogy 2021 előtt biztosan nem jön új Battlefield, az aktív rajongótábor egyben tartása olyan korábbi epizódokra hárul, mint a tartalomhiányos rajt után egész ügyesen kikupálódott Battlefield V. Közeleg a Tides of War hatodik fejezete, de manapság nem szokás csak úgy a semmiből a gyanútlan játékosok ölébe pottyantani egy trailert, ezért előbb szépen felvezeti az EA, ahogy azt kell.

Hirdetés

Ennélfogva a részletekkel is szűkmarkúan bánik a kiadó, de a War in the Pacificet követő fejezet sokatmondó címe (Into the Jungle), valamint az első kiadott képkocka alapján nehéz másra következtetni, minthogy a homokos tengerpartról a szigetek belsejébe teszik át az amerikaiak és japánok között kirobbanó összecsapásokat.

Természetesen amint fellövik a trailert és ránk borítják az infocunamit, azonnal megosztjuk veletek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)