Hirdetés

Battlefield V - nem lesz benne egy funkció a megjelenéskor

|

Hiába beszélt róla többször is a DICE, induláskor még nem lesz lehetőségünk arra, hogy egyedivé varázsoljuk a járműveket.

Hirdetés

Ha minden jól megy, idén ősszel megérkezik a Battlefield széria legfrissebb darabja, ami a második világháború idején játszódik. Azért a fejlesztők engedve a történelmi hűségből elég sok aprósággal igyekeznek feldobni a játékot.

Hirdetés

Már korábban is hallhattunk arról, hogy a Battlefield V-ben módosíthatjuk, testre szabhatjuk a különféle járművek kinézetét, viszont az egyelőre még titok, hogy pontosan mikor. Biztosan nagyon menő lesz egyedi tankokkal és repülőkkel csatába vonulni, de megértjük azt is, ha ez nem mindenkinek tetszik.

Így is akad majd tennivaló a játékban, hiszen számos pályán összecsaphatnak egymással a játékosok, ráadásul még battle royale mód is lesz, amiben ég a város. A Grand Operations egyébként szintén késik, ha már módokról van szó.

Nektek hogy tetszik eddig a Battlefield V?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)