Hirdetés

Battlefield V - még közel sem tökéletes a káromkodások kiszűrése

|

Sajnos úgy tűnik, hogy a játék nem csak a csúnya szavakat cenzúrázza, hanem teljesen hétköznapi kifejezéseket is.

Hirdetés

Már javában zajlik a Battlefield V bétája, amely során mindenki belekóstolhat egy kicsit a DICE következő nagy dobásába. Azonban a toxikus játékosok megfékezésére kitalált rendszer egyelőre elég érdekesen működik.

Hirdetés

Általában hasznos, ha egy játék kiszűri a káromkodásokat, de előfordulhat, hogy nem működik túl olajozottan ez a megoldás. Ez történt a Battlefield V bétája során is, ugyanis ha megpróbáljuk beírni azt, hogy "dlc", akkor a játék kicsillagozza azt, viszont a "free dlc" már nem problémás.

Egy másik játékos arra lett figyelmes, hogy a "white man", vagyis fehér ember szavakat sem jeleníti meg a játék, viszont a "black man", tehát fekete ember látható marad.

Ráadásul akadt olyan felhasználó is, akinek a Titanfall 2 nevével volt problémája a chaten.

Az EA egyébként tisztában van a problémákkal, és a tervek szerint még állítgatnak majd ezt-azt a szűrő működésén, de azt nem tudtuk meg, hogy konkrétan melyik szavak maradhatnak majd, és mely kifejezések lesznek eltüntetve.

Ti találkoztatok már a problémával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)