Hirdetés

Battlefield V - ezekkel a pályákkal indul a játék

|

Változatos tájakra látogathatunk el, hogy megvívjuk a második világháború kemény csatáit.

Hirdetés

Az már a kezdetektől egyértelmű volt, hogy a Battlefield V látványára nem lehet panasz. A Battlefield 1 is piszok jól nézett ki, a folytatás csak fejlődött ebben a tekintetben.

Hirdetés

A játékban az elején nyolc területen játszhatunk, a kilencedik pálya, a Panzerstorm később csatlakozik a felhozatalhoz. Ellátogathatunk Rotterdamba kétszer, Franciaországba kétszer, Norvégiába kétszer, és Észak-Afrikába is, igen, kétszer. A linkeken minden infót megtaláltok a pályákról, nagyon részletesen mutatja be a DICE, mi hol található, mire érdemes készülni, már most el lehet kezdeni tanulgatni a felépítéseket. Előtte viszont videó:

A Battlefield V november 20-án jelenik meg, Origin Access Premier előfizetőként már november 9-étől lehet vele játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)