Hirdetés

Battlefield V - csúszik a megjelenés

|

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a vártnál valamivel később játszhatunk a Battlefield sorozat új részével.

Hirdetés

Október 19-én két sikervárományos, a Call of Duty: Black Ops 4 és a Red Dead Redemption 2 között jelent volna meg a Battlefield V. Bár a Battlefield sem egy kis név, az előrendelések állítólag nem úgy alakultak, ahogy kellett volna.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint persze nem ezért halasztották a megjelenést november 20-ára, hanem azért, hogy alakítani tudják még a játékmenetet és kihozzák az élményből a maximumot. Az E3-as és gamescomos demók, valamint az eddigi tesztek után is sokat változtattak már a Battlefield V aspektusain a visszajelzések hatására, de még nem eleget. Ettől függetlenül a nyílt béta továbbra is a jövő héten, szeptember 6-án kezdődik.

Novemberben - jelen állás szerint - csak a Fallout 76-tal, a Hitman 2-vel és a Darksiders III-mal kell felvennie a harcot, az már talán annyira nem lesz nehéz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)