Hirdetés

Battlefield V - akár 11 nappal a hivatalos megjelenés előtt is lehet már játszani

|

Az EA előfizetés rendszerének felhasználói már november elején belevethetik magukat a kalandokba.

Hirdetés

Ha minden jól megy, még ősszel megkapjuk a DICE műhelyében készülő Battlefield V-öt, amiről már egy csomó érdekes részletet megtudtunk. Most pedig már az is kiderült, hogy egészen pontosan mikortól válnak elérhetővé a játék egyes kiadásai.

Hirdetés

Az EA közzétett egy táblázatot, amiben összeszedték nekünk, hogy milyen módokon férhetünk majd hozzá a Battlefield V-höz. Így kiderült például, hogy PC-n az Origin Access Premier szintű előfizetői már november 9-én, 11 nappal a hivatalos megjelenés előtt megkapják a teljes játékot. A Basic felhasználók szintén hozzáférhetnek már ekkor a játékhoz, de csak 10 óra erejéig. Illetve Xbox One-on is elérhető lesz egy ilyen próbaidőszak az EA Access előfizetői számára.

November 15-én már mindhárom platformon játszható lesz a Deluxe kiadás, végül 20-án befut a Standard verzió is.

Ti megveszitek majd a Battlefield V-öt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)