Hirdetés

Battlefield V - lesz mikrotranzakció, de csak díszítésre lehet használni

|

Semmi olyat nem vehetünk, ami előnyt ad a nem vásárlókkal szemben.

Hirdetés

Az egész világ tanult a Battlefront II botrányából, amit természetesen a fejlesztő DICE és a kiadó EA érzett meg a legjobban.

Hirdetés

Mindketten nagyon óvatosan kezelik a mikrotranzakciókat. Sajnos elengedni nem tudják, de a Battlefield V rendszerét úgy alakították ki, hogy korrekt legyen. Kétféle fizetőeszköz kerül a játékba: a Company Coint fejlődéssel, napi küldetésekkel, feladatok teljesítésével lehet szerezni, és fejlesztésekre, fegyverekre, járművekre (ez utóbbit csak az egyjátékos Tides of War első fejezetében), valamint külsőt megváltoztató dolgokra lehet beváltani, míg a Battlefield Currencyt valódi pénzért vásárolhatjuk meg, és csak arcfestésekre, öltözékekre, ilyesmikre költhető.

A BF Currency nem lesz a megjelenéskor elérhető, hogy a játékosok ráérezzenek a játékra, megismerjék a lehetőségeket - és nyilván megértsék, hogy a Battlefield V nem pay-to-win. 

November 9-étől már elkezdhetünk ismerkedni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)