Hirdetés

Battlefield V - szeptember elején kezdődik a nyílt béta

|

Hamarosan mindenki tehet egy próbát a DICE második világháborús lövöldéjével.

Hirdetés

Néhány szerencsés játékosnak korábban már volt arra lehetősége, hogy kipróbálja a Battlefield V-öt, viszont a fejlesztők úgy döntöttek, hogy eljött az ideje még több rajongót bevonni a tesztelésbe. 

Hirdetés

Az Electronic Arts bejelentette, hogy szeptember 4-én rajtol el a Battlefield V nyílt bétája azok számára, akik előrendelték a játékot, vagy előfizettek az EA valamelyik havidíjas szolgáltatására.

Azonban jó hír, hogy a többieknek sem kell sokat várniuk arra, hogy beszállhassanak a harcba, hiszen szeptember 6-tól már bárki tehet egy próbát a játékkal PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Már szeptember 3-án elkezdhejük letölteni a klienst, amiben két pálya, az Arctic Fjord és a Rotterdam kapott helyet, és mindkettőn játszható lesz a Conquest játékmód. Emellett pedig a játékosok belekóstolhatnak a Grand Operations módba is.

Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)