Hirdetés

Battlefield V - megvan, mikor lesz a nyílt béta

|

A zárt alfa lezárult, de sok minden változhat még a megjelenésig. Mi is segíthetünk.

Hirdetés

Nemrég játékosok nagyon kis csoportja lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálja a Battlefield V-öt. A zárt alfa alatt a DICE sok mindent tesztelt, technikai oldalról és játékmenet tekintetében egyaránt, minek következtében már most számos módosítást beterveztek.

Hirdetés

A fegyverek viselkedése és visszarúgása, az újraélesztések, a lőszermennyiség is változik, de javítanak a matchmakingen és a pályák egyensúlyán is. Az októberi megjelenést megelőzően még párszor átadják a játék épp aktuálisan legfrissebb változatát a népnek, először az augusztusi gamescomon, majd szeptember elején a nyílt béta alatt, mely feltehetően PC mellett PS4-en és Xbox One-on is lezajlik. További részletek később jöhetnek, de egyelőre megelégszünk ezzel az ígérettel.

Várhatóan a gamescomon mutatják be a Royale módot, amit az E3-on jelentettek be, de semmit nem mondtak róla még. Kíváncsian várjuk, ahogy minden más infót is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)